Cautare fisiere

Scrie numele fisierului mp3 pe care vrei sa-l cauti.

Mihail - Dans nocturn
Versuri Mihail - Dans nocturn
Mihail cu piesa Dans nocturn (Videoclip Oficial) Versuri: Descult dansam tangoul cu pas grabit Pe scena goala un prag de ceas plictisit Schitez suras nesigur erodat de dor Iar tu, un zambet gol Jucam teribil sahul imaginar Avant de piese mute pierdute-n zadar Tu o regina alba in amenintatul drum Iar eu un simplu nebun Scriu epilog fara sa-ti las Vre-un paradis de idei Negociez o clipa si ma-ntreb Ce piesa-mi iei   Ce personaj esti Ce dans ciudat ai Ce tainic joc faci Fug iarasi ca un nebun   Peretii te semneaza poetic umbra ta Un joc de alb si negru pe canapea Scenariului nocturn sa-... (citeste continuarea)
Informatii fisier
Pentru a putea descarca acest fisier apasa pe butonul "Descarca Mp3" de mai sus si alege la ce calitate vrei sa descarci.
Pentru cea mai buna calitate iti recomandam sa descarci fisierul la 320 kbps.
Fisierul mp3 Mihail - Dans nocturn face parte din categoria romaneasca, a fost adaugat pe site de RotonMusicTV in data de 11 Martie 2019, 17:15:37 si are un total de 19 accesari unice pana in prezent. Iti multumim foarte mult ca ai ales sa descarci Mihail - Dans nocturn de pe site-ul nostru si si speram ca vei reveni in curand sa descarci si alte melodii asemanatoare cu Mihail - Dans nocturn.
nocturn dans mihail
Muzica2.com 2019 v.1.2 (Beta)
Realizat de Bianca